Kaj dogaja – Januar

Uvajamo nov sklop postov “kaj dogaja”, kjer bomo na začetku vsakega meseca izpostavili nekaj zanimivih stvari, ki se dogajajo v Londonu.

Pic jan

Pridobite 30€ bonusa na Airbnb preko naše partnerske povezave.

8.-17.1. London Boat Show. ExCel London (Exhibition Center London) bo 10 dni gostil razstavo vsega kar pluje. Najstarejši boat show v Evropi bo dočakal že svojo 62. ponovitev. Vstopnina je 10£, mlajši od 15 let imajo vstop prost. Najlažja pot do ExCel je z DLR vlakom, končna postaja Custom House.

12.1. Creed – European Premiere. V kinu Empire na Leicester Square, kjer se odvijajo premiere vseh večjih filmov, boste januarja lahko videli tudi Sylvestra Stallonea. Če ste dovolj hitri, se lahko zelo približate filmskim zvezdnikom, kar smo čisto po naključju doživeli tudi sami, ko se je na premieri filma Marsovec mimo nas sprehodil Matt Damon. Najbližja postaja podzemne železnice je Leicester Square.

14.1. The Revenant – European Premiere. Še ni potrjeno! Enako kot zgoraj, premiera novega filma Leonarda DiCapria.

12.-16.1. Le Patin Libre: Vertical. Zaključek drsalne sezone pred prekrasno Somerset House z nastopom kanadskega drsalnega kvinteta Le Patin Libre. Vstopnice stanejo 15£ in jih lahko rezervirate na tem naslovu. Najbližja postaja podzemne železnice je Temple.

14.-17.1. Lumiere London. Več kot 20 umetnikov bo na svojevrsten način osvetlilo britansko prestolnico. Kje natančno bodo njihove stvaritve stale še ni povsem znano, potrjene pa so lokacije na Leicester Square, West End, King’s Cross in Mayfair. Ogled popolnoma brezplačen.

17.-24.1. Kevin Hart: What Now. Če ste ljubitelj komedije zagotovo poznate nizkoraslega komika in igralca Kevina Harta. V januarju bo imel nekaj nastopov tudi v Londonu in sicer v O2 areni in tudi na Wembleyu. Karte so kar drage (od 39,50£ naprej), ampak za prave ljubitelje komedije zagotovo ne preveč. Dobite jih lahko tu ali tu.

18.1. Blue Monday. Če boste na ta dan zavili v eno od restavracij/barov The Blues Kitchen v Camdenu, Shoreditchu ali Brixtonu boste ob hrani dobili brezplačen Shake, ob pijači pa brezplačne Oreo krofe.

16.1.-7.2. Annie Leibovitz: Women. Znana fotografinja začenja svojo turnejo Women v Londonu. V stari hidravlični elekrtarni v Wappingu bo predstavila fotografije spreminjajoče se vloge žensk v današnjem času. Najbližja postaja je overground postaja Wapping.

Izpostavili smo samo nekaj zanimivih dogodkov, popoln seznam pa si lahko ogledate na tem naslovu.

Pridružite se nam na facebooku in bodite na tekočem z novimi objavami.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s